MIGMO webinar ’thema angst’

Angst is een krachtige emotie. Het is anders dan bang zijn, dat ben je voor iets concreets. Angst is meer een toestand de om je heen zit en je overal mee naartoe neemt, waarin je geen gevoel van begin en einde hebt, alsof het nooit over zal gaan.

Je zoekt naar een reden, maar die is vaak niet echt aan te wijzen en dan plak je het op een onderwerp wat dan de reden lijkt te zijn, en dat helpt niet dus het plakt weer op iets anders. Zo groeit angst groeit gemakkelijk. En voor de mens zelf is het moeilijk iets te doen om de angst te doorbreken als je erin zit.

Maar angst komt ergens vandaan en hoe kun je daar iets aan doen dat werkt?

Op welke manier kan je als ouder je kind ondersteunen als er bijvoorbeeld sprake is van angst in de vorm van fobieën, isolatie, dwanghandelingen en fysieke klachten?

Martine Delfos zal aan de hand van het door haar ontwikkelde angstmodellen haar visie over angst toelichten en praktische vragen beantwoorden. Je bent van harte welkom.

MDIC webinars – Martine Delfos in gesprek met ouders/opvoeders

Maandelijks Webinar voor ouders/opvoeders van kinderen met autisme/atypische ontwikkeling. De werkvorm is een interactief webinar waarbij de vragen van ouders/opvoeders centraal staan.

Lees hier de informatie folder over MIGMO.

Datum

19 december 2023

Tijd

10:00 - 12:00

Kosten

€10.00

info

Aanmelden

Locatie

Online evenement
Categorieën
Aanmelden
Ga naar de inhoud