Parallel ouderschap bezien vanuit het kind

De Rechtbank Rotterdam, Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond, Jeugdbescherming West, de Raad voor de Kinderbescherming Rotterdam-Dordrecht, de gemeente Rotterdam, Jeugdteams Zuid Holland Zuid en de Rotterdamse Orde van Advocaten organiseren op

15 september 2022 (middag) een Professionele Ontmoeting met als thema:

Parallel ouderschap

Wat houdt het in en (wanneer) biedt het uitkomst?

Deze professionele ontmoeting is een vervolg op de bijeenkomst van 27 februari 2014 die als thema had “Kinderen in ‘vecht’scheidingen”, de bijeenkomst van 8 oktober 2015 met als thema “De bijzondere curator”, de bijeenkomst van 9 maart 2017 met als thema “‘Vecht’scheiding: doorgaan of stoppen” en de bijeenkomst van 1 november 2018 met het thema “Complexe mensen in complexe scheidingen”.

Voorafgaand aan deze dag, wordt de deelnemers gevraagd om een digitaal college van Martine Delfos te volgen wat de diepere achtergrond geeft van de scheidingen: Waar we het niet over hebben.

Lezing (digitaal) van Martine Delfos gaat over parallel ouderschap bezien vanuit het kind:

Gedeeld ouderschap, co-ouderschap, parallel-ouderschap. Oplossingen voor ouders die onvoldoende samen ouders kunnen zijn en uit elkaar gaan. Wat betekent het vanuit het perspectief van kinderen?

Deze bijeenkomst was gepland 2020 en vanwege corona nu verplaatst naar 2022.

Datum

15 september 2022

Tijd

13:45 - 14:15

Meer info

Uitnodiging

Locatie

Sparta Stadion
Spartapark Noord 1, 3027 VW Rotterdam
Categorie
Rechtbank Rotterdam

Organisator

Rechtbank Rotterdam

Andere organisatoren

teams Familie en Jeugd
Uitnodiging
Skip to content